Activiteiten

Het gebouw is beschikbaar voor een groot scala aan activiteiten. regelmatig wordt de kerk gebruikt voor trouwdiensten, herdenkingsdiensten of een uitvaartdienst. voor burgerlijk huwelijk moet vooraf toestemming van de gemeente worden aangevraagd.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor muziekuitvoeringen, lezingen of exposities. het bestuur zal zelf ook komende jaren werken aan een cultureel programma waarin avonden worden georganiseerd waar muziek, kunst, religie wetenschap en poëzie elkaar kunnen ontmoeten.

Op de agenda van de website kunt u nagaan of de ruimte beschikbaar is en kunt u reserveren via het contactformulier.

Koor en samenzang avond met Chr. mannenkoor Ichtus uit Sliedrecht 7 oktober.

Een groot mannenkoor laten zingen in Aalburg met als goede doel voor de opbrengst het onderhoud van de oude kerk.

wie kent er niet de mooie volle klank van een mannenkoor. in dit koor olv Martin Sonneveld  zingen ook aantal streekgenoten mee.

 

we nodigen u van harte uit voor dit concert. kaarten kunt u bestellen via website www.hervormdaalburg.nl/koor-en-samenzangavond-7-oktober/  maar u kunt ook kaarten kopen a €10,- bij Slagerij Ton Schoon en boekhandel Het Schrijvertje in Veen.

Koor Ichtus

Koor Ichtus

 

 

 

 

 

Concert Hanne de Vries: 18 november organiseren we een concert van Hanne de Vries in Aalburg. Hanne de Vries is een christen die door middel van muziek aan een ieder Gods liefde wil laten zien. Wordt jij enthousiast? Koop dan een kaartje en ga het zelf beleven. Wanneer je op de poster hieronder klikt vindt je meer informatie over het bestellen van de kaartjes.

Screenshot_6

 

 

 

 

Concerten: Het oude kerkje leent zich uitstekend voor muziekuitvoeringen. De komende jaren willen we daar een vast programma voor ontwikkelen en zo ruimte geven voor kunst en culturele evenementen in Aalburg.

. het lindeconcort

het lindeconcort

 

 

 

Trouwlocatie:  de kerk wordt regelmatig gebruik voor kerkelijke maar ook voor burgelijk huwelijk. In samenspraak met het bestuur is er veel vrijheid om de kerk naar jullie smaak aan te kleden.

IMG_2156

Trackbacks for this post

  1. Concert in Oude Kerk van Aalburg | Altenadigitaal

Comments are now closed for this article.